Відома українська реперша Alyona Alyona вирішила трохи підняти українцям настрій і поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі в instagram забавною мудрістю свого життя.

Alyona Alyona активно веде свою сторінку і частенько радує шанувальників новим контентом. Зірка ділиться знімками і відео з особистого життя, робить різні анонси, а також ділиться думками і переживаннями.

alyona alyona. Фото: скрін youtube

Так, цього разу реперша вирішила підняти дух українцям і трохи відвернути їх від того, що відбувається нехитрою публікацією. Alyona Alyona опублікувала коротеньке відео, в якому поділилася кумедною мудрістю свого життя. Ролик виконавиця супроводила тематичною музикою.

Скрін instagram

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Показати ще

"Якщо тобі здається, що ти ні на що не придатний, пам'ятай, багатьом ти вже годишся в матері", - жартівливо потролила себе виконавиця.

Варто відзначити, що Alyona Alyona, як і багато знаменитостей, робить все, щоб світ не забував про те, що відбувається в Україні. Зірка виступає закордоном, підтримуючи український народ.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, дружина Євгена Кошового показала розруху, яку залишили після себе окупанти, і заговорила про ненависть: "У саме серце".

Також наш портал інформував, Наталія Холоденко розповіла історію про те, як біженці шарахалися від звуку падаючого стільця закордоном: "Так я зрозуміла, хто з України".

Крім того, наш портал інформував, Андрій Бедняков показав обличчя невинних дітей, які стали героями війни: "Незважаючи на біль, вони знаходять сили посміхатися".