Ольга Цибульська - відома українська виконавиця і телеведуча, яка поділилася кількома фрагментами свого життя протягом війни, поруч з улюбленим сином.

У Stories вона відобразила те, як відпочиває з ним на травичці після закінчення повітряної тривоги.

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

"Вийшли на вулицю і сирена. Шукаю способи знімати стрес. Відчуваю, що потрібно постійно себе тонізувати. Алкоголь Я не люблю і це не варіант. Тому шукаю радості Малі", - пише Ольга в кількох історіях.

Ольга Цибульська, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Показати ще

Ольга Цибульська, скріншот: Instagram Stories

При цьому, у відео вона додала кілька деталей до свого текстового оповідання.

"У нас закінчився урок і ми вибралися на свіже повітря. Нестор грається з водою, я на килимку. У мене сьогодні було аж 15 хвилин спорту. Тільки що закінчилася сирена, а ненависть до тих смердючок не закінчується просто. Слухайте, на сонці або на що... потурбувалися ці організатори Giveaway", - зазначає вона.

Останнє - стосовно Giveaway - вона закликала людей не вестися на подібне, бо згодом профілі просто вмирають і їх дуже важко повернути до життя.

Нагадаємо, Оля Цибульська пішла зганяти зайві кілограми після зауваження сина про те, що вона поправилася: "Мам, може на дієту?"

Як повідомляв "Знай.ua", мрія кожної жінки: Оля Цибульська показала галантного чоловіка, який готує їй сніданки і цілує вранці

Знай.ua писав, Оля Цибульська заговорила про біль жінок, які чекають своїх чоловіків з війни: "Дуже чуттєво і в саме серце"