Дружина відомого телеведучого Григорія Решетника Крістіна зізналася, що робила протягом 3 місяців війни, а також пригадала трагічний ранок 24 лютого.

Відповідний допис з'явився на її сторінці в соцмережі Інстаграм. Крістіна Решетник розповідає, як рівно три місяці тому вона прокинулась о 4 ранку від вибухів, які було дуже добре видно та чути з вікна їхнього дому.

"Крізь сон я почула сирени, які уже зараз є звичним явищем, а тоді вони пронизували просто до кісток. І мене охопив такий вселенський страх, що я навіть не могла ступити кроку. І тільки хвилин через десять почала збирати дітей і намагатися виїхати з дому. Щоправда, нам це так і не вдалося і ми просиділи в підвалах іще чотири дні. А вже потім виїхали з Києва на західну", - пригадує вона. Крістіна Решетник

Крістіна Решетник, instagram.com/kristina_reshetnik

Крістіна Решетник, instagram.com/kristina_reshetnik

Популярні новини зараз

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Нарешті Крістіні Решетник вдалося повернутися до рідного Києва, про що вона з великою радістю повідомила. Дружина телеведучого також виклала кілька фотографій на фоні виставки знищеної військової техніки російської федерації під Гостомелем.

"Сьогодні я знову в столиці, яка вистояла. Приємно бачити, як багато людей прогулюється і іноді навіть усміхаються. Так, в країні триває війна. Але ми маємо бути оптимістами, маємо бути сильними та вірити в нашу абсолютну перемогу! 💙💛 За нами правда. І перемога 🇺🇦", - йдеться у повідомленні. Крістіна Решетник

Нагадаємо, дружина Григорія Решетника Христина повернулася до улюбленого дзеркала в Києві: "Тут все таке моє"

Також ми писали, Григорій Решетник показав улюбленців з "Україна має талант" , які просиділи 2 тижні в підвалі: "Снаряд влучив у будинок"

Нагадаємо, Григорій Решетник після "втечі" до Польщі виправився і заспівав "Ой у лузі червона калина" в Карпатах: "Скучив"