Популярна українська співачка, радіоведуча і кума артиста Дзідзьо Оля Цибульська частенько розміщує для своєї аудиторії свіжі публікації і ділиться новинами з особистого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч людей.

Цього разу Оля Цибульська підняла актуальну і досить гостру тему для багатьох жителів України. Співачка заговорила про дифіцит солі в країні, який спровокували окупанти, підірвавши завод з виробництва цього продукту.

Артистка повідомила, що теж відчула це на собі - з полиць магазинів, в місці її тимчасового проживання, пропала сіль. Панікуючі люди, в страху залишитися без цього "важливого" продукту, розкупили всі упаковки, як тільки дізналися про катастрофу на заводі.

Скріншот з Insta Stories, Оля Цибульська

Але Цибульська зовсім не засмучується через цю ситуацію. Вона повідомила, що дифіцит солі піде всім на користь, так як цей продукт затримує воду в організмі і заважає скинути зайву вагу. Більш того, артистка запевняє, що її все таки завезуть через кілька днів, але за цей час може у когось і вийде схуднути.

Популярні новини зараз

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Нагадаємо, що Ольга Цибульська згадала про алкоголь, щоб якось зняти стрес: "Шукаю радості Малі"

Як повідомляв Знай.uа, Оля Цибульська пішла зганяти зайві кілограми після зауваження сина про те, що вона погладшала: "Мам, може на дієту?"

Також портал Знай.uа писав, що Оля Цибульська заговорила про біль жінок, які чекають своїх чоловіків з війни: "Дуже чуттєво і в саме серце"