Відома українська актриса і зірка серіалу "Кріпосна" Наталія Денисенко розповіла, що стрес через війну негативно відбився на її організмі. Що саме сталося вона розповіла в сторіс на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Початок повномасштабної війни в Україні негативно відбився на кожній людині. Хтось отримав сильний емоційний удар, а хтось і зовсім позбувся всього. Так, Наталка Денисенко розповіла, що події негативно відбилися на її здоров'ї.

Наталка Денисенко, фото: Instagram

Зірка зізналася, що через сильний стрес у неї постраждало обличчя - з'явилося багато прищів. Вона зазначила, що повернувшись до Києва відразу звернулася до фахівця і зараз проходить лікування.

"Всім привіт. Я день починаю і закінчую масочкой, тому що у мене страшно постраждало обличчя. Коли все почалося мене так обкидало прищами. Найперше, що я зробила-пішла до косметолога, до перукаря, коли в Київ повернулася. Тепер лечу обличчям Завтра У мене буде б'юті-день, манікюр, педикюр, ботекс волосся", - розповіла актриса.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

В Україні готується революція у житловій сфері

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Раніше портал Знай повідомляв, дружина Євгена Кошового показала розруху, яку залишили після себе окупанти, і заговорила про ненависть: "У саме серце".

Також наш портал інформував, Наталія Холоденко розповіла історію про те, як біженці шарахалися від звуку падаючого стільця закордоном: "Так я зрозуміла, хто з України".

Крім того, ми повідомляли, Маша Єфросиніна намагалася достукатися до Тіни Канделакі і Миколи Баскова: "Для мене почався відлік війни".