У 2019 році на всю Україну прогримів серіал "Перші ластівки". Це український молодіжний телесеріал-антологія. Кожен сезон задуманий, як самостійний мінісеріал з різними персонажами і локаціями, а також з власною сюжетною лінією.

Шанувальники картини переживали з героями всі і злети і падіння і з нетерпінням чекали виходу кожної наступної серії. Серіал став настільки популярним, що навіть транслювався в країні-агресорці росії в 2020 році.

"Перші ластівки", фото: Новий канал

Зараз популярність його пішла на спад, адже вихід 3 сезону так і не відбувся. Але ось героїв серіалу пам'ятають і досі. Як же змінилося життя улюбленців українців з антології "Перші ластівки".

Девізорів і Самчик, "Перші ластівки"

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Кожна історія рано чи пізно добігає кінця. Так сталося і з шлюбом Максима Самчика (Федя Макаров) - актора серіалу Нового каналу "Перші ластівки". Після шести років стосунків він розлучився з актрисою Ангеліною Трандафіловою, зіркою серіалу "Новенька".

"Ми багато пережили за цей час. Змінилися, виросли разом. Я багато для себе зрозуміла і відкрила. Зрозуміла, яка я, якою можу бути і на що здатна, - розповіла Ангеліна. — Ми разом пройшли уроки, які повинні були пройти, і тепер наші шляхи розходяться. Кожного чекає свій щасливий шлях вперед! Я вдячна за кожен момент нашого спільного життя, за кожну подію! Максим - моя близька людина, і таким залишиться. Неможливо взяти і вирізати з життя людини. Та й не потрібно. Ми обидва - молоді, талановиті, красиві, вільні. Попереду нас чекає щось прекрасне, найкраще. Я в цьому впевнена!"

Максим Самчик і Ангеліна Трандафілова

Актори почали зустрічатися в 2016 році. А в квітні 2020-го, в розпал карантину через пандемію COVID-19, одружилися. На жаль, їх шлюб тривав всього два роки.

А ось в іншого актора "Перших ластівок" — Максима Девізорова (Денис) - більш позитивні зміни в особистому житті. Нещодавно він одружився на актрисі Світлані Гордієнко. Пара розписалася в Дніпрі, на весіллі вони побачилися вперше з березня, адже Девізорів воює в лавах ЗСУ в Донецькій області.

Максим Девізоров і Світлана Гордієнко, весілля

Нагадаємо, що Джейсон Момоа боровся за неї: Ембер Херд зберегла роль в "Аквамені 2".

Раніше ми повідомляли, що Володимир Мартинець з "Квартал 95" показав звичайний день українського водія, який шукає бензин.