Телеведуча Маша Єфросиніна і співачка Оля Полякова неабияк натерпілися в перші дні війни. Дівчата є сусідками і живуть в урядовому кварталі Києва, де була загроза нападу.

Через те вони з дітьми були змушені виїхати. Так як знаменитості є ще й матерями, то їм доводилося відповідати на болючі питання їхніх дітей про те, чому нас вбивають і що конкретно вони зробили для сусідів "з-за парєбріка".

Оля Полякова з дочками / фото: instagram.com/polyakovamusic

Маша Єфросиніна та її 7-річний син Саша

У дні війни всі ми почнаємо цінувати звичайні дрібниці, на які не звертали уваги під час мирного життя. Не виключенням являються і Оля Полякова з Машею Єфросиніною, які показала знакові і важливі подарунки.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Колишня напарниця Юрія Горбунова показала браслет з Грузії, на якому зображена цариця Тамара.

"Я його не знімаю, це моя єдина прикраса",- показує Маша.

А ось Оля Полякова отримала презент від маленької дівчинки з Маріуполя - теж браслетик.

"Це було в Хорватії на матчі. Я підійшла до трибун і вона до мене підійшла і сказала "Я хочу, щоб ви носили цей браслет, як талісман". Я одягла і тепер весь час ношу", - зі сльозами сказала співачка.

Оля Полякова і подарунок маленької маріупольчанки

У цей момент трепетний спогад пробив і Машу Єфросиніну, адже вона на руці носить стрічку, яка висіла на рюкзаку у її чоловіка з 2014 року, коли був Майдан і почалася війна. Прикраса являє собою дві переплетені в косичку стрічки в кольорах українського прапора.

"Він ніколи його не знімав, ходив з цим рюкзаком і вона собі бовталася. Коли ми прощалися на кордоні, він мені її пов'язав і сказав "Розв'яжу, коли ми побачимося"",- захлинаючись сльозами зізналася Єфросиніна.

Нагадаємо, що Оля Полякова розповіла Маші Єфросиніній про небажання жити: "Є*ашив, як проклятий кінь".

Раніше ми повідомляли, що Маша Єфросиніна намагалася достукатися до Тіни Канделакі і Миколи Баскова: "Для мене почався відлік війни".