Відомий український телеведучий, волонтер, зірка програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров після довгої відсутності знову появився у соцмережах.

На своїй сторінці у Фейсбуці він опублікував новий пост, в якому чесно та досить емоційно зізнався, що втомився від численних запитань про те, куди він пропав.

"Тебе не було давно в соцмережах", - це питання, скажу м'яко, мене задовбало. Помер, вбили, і так далі. Увага: тому що "довго" не було в соцмережах)) а що таке довго? А як часто я повинен писати? І чи повинен взагалі? Хто це визначає? Я не збирався писати цей пост, але по дорозі на зустріч знову запитали, чи живий, тому що "немає в соцмережах". Якщо хтось переживає - я зобов'язаний повідомити: ось сьогоднішня фотка. Працюю. Сьогодні в піджаку. Вчора в камуфляжі. А завтра буде завтра.", - досить різко відповів телеведучий. Дмитро Комаров

Дмитро Комаров, facebook.com/1plus1.DmitroKomarov

Дмитро Комаров закликає своїх підписників пам'ятати, що соцмережі є лише віртуальним світом і там легко жити у вигаданій реальності. Проте війна зриває маски зі всіх. То ж навіть у тих же соцмережах видно, хто справжній, а хто намагається виглядати таким, яким не є.

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

"Я б міг сьогодні запилити одну з тисяч фоток, зроблених на передовій - в окопах, під градами, на танку. І ви б навіть дізналися, що я в місті. Міг би не постити сьогоднішнє фото в піджаку, щоб не засудили: "а як же – війна, а він в піджачку катається". Але я не брешу. А якщо про мене хтось скаже, подумає або напише гидоту – мені пофіг. У мене є життя, в якому чіткі пріоритети. І соцмережі там не в першій і навіть не в другій десятці. Це інструмент журналіста для спілкування з аудиторією, коли є необхідність.", - пише він. Дмитро Комаров

Дмитро Комаров. Фото: Instagram

Проте, як зауважив Дмитро Комаров, соцмережі в руках щирих людей сьогодні дуже допомагають. З їхньою допомогою волонтери збирають гроші, працюють на інформаційному фронті. То ж він висловив вдячність усім, хто використовує соцмережі чесно, а не для піару.

"Спасибі всім, хто переживає! Від душі. Приємно. Зі мною все добре. Бажаю добра. І жити, не дивлячись на війну, цінувати кожен день. Жити в реальному світі, а не соцмережах. Соцмережі, дозуючи, використовувати як джерело інформації. Цінувати свою сім'ю і країну. Ось за що можна віддати життя. За сім'ю і Україну. Все інше - другорядне.", - йдеться у повідомленні. Дмитро Комаров

Дмитро Комаров, facebook.com/1plus1.DmitroKomarov

Нагадаємо, Дмитро Комаров з "Світ навиворіт" показав, чого не вистачає українцям після зруйнованого Харкова: "Дивлюся..."

Також ми писали, Діма Комаров зі "Світу навиворіт", побачивши звірства окупантів у Харкові, різко осадив мовчазних росіян і їх владу: "Немає виправдання"

Нагадаємо, Дмитру Комарову зі "Світу навиворіт" заборонили в'їзд до рф на 50 років: "Доведеться по безвізу лоукостом літати"