Лілія Ребрик - відома і дуже красива українська телеведуча, яка часто радує шанувальників будь-якими публікаціями в Instagram, де за її життям стежать понад 780 тисяч чоловік.

Зараз вона поділилася гарною новиною, яку в реаліях війни важко сприймати якось буденно... справа в тому, що в четвер, 26 травня 2022 року, відбулася прем'єра мультфільму під назвою "Поганці", у створенні якого Лілія взяла участь.

Лілія Ребрик, фото: Instagram

"Головна героїня - губернаторка Діана Хвостенко розмовляє моїм голосом. Сильна, непохитна і дуже харизматична лисичка. Дубляж українською мовою - це завжди шквал емоцій, а дубляж мультфільмів - це взагалі тотальний зрив вежі", - пише Лілія Ребрик у публікації.

Потім вона торкнулася передісторії до прем'єри цієї стрічки. Лілія брала участь в озвучці ще до війни. Це її остання робота до 24 лютого - дублювати вони почали 16 лютого. Тоді ж і з'явилися перші прогнози про початок війни. І в студії можна було відчути якусь напругу.

Популярні новини зараз

Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків"

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Лілія Ребрик, фото: Instagram

Разом з нею в озвучці взяли участь Сергій Притула, Олександр Педан та інші. А ось спойлерів Лілії Ребрик вдалося уникнути.

Нагадаємо, Лілія Ребрик захистила тих, хто зараз відпочиває, поки в Україні війна: "Треба жити"

Як повідомляв "Знай.ua", Лілія Ребрик "стусанами" вигнала зі свого життя тих, хто підтримує війну і Путіна: "Вам тут не місце"

Знай.ua писав, Лілія Ребрик закохала в себе ніжністю під спів Макса Барських: "Горе без сліз"