Актор Рей Ліотта помер у віці 67 років - смерть сталася уві сні, проте ніяких деталей досі невідомо.

Видання Deadline повідомляє, що чоловік пішов з життя уві сні. Це сталося в Домініканській Республіці, де проходили зйомки кінострічки під назвою "Небезпечні води" (Dangerous Waters). Причина смерті досі не ясна, як і будь-які інші додаткові подробиці.

Рей Ліотта і компанія, фото: Instagram

Рей Ліотта народився аж в 1954 році, в Нью-Джерсі, Сполучені Штати Америки. Його кар'єра почалася в сімдесятих роках. Тоді він знімався в телесеріалі "Інший світ". Але, звичайно ж, найбільшу популярність йому принесла роль в кримінальному фільмі Мартіна Скорсезе під назвою "Славні хлопці" (1990). У цій стрічці він зіграв бандита Генрі Хілла.

За свою тривалу кар'єру, протягом близько 50 років, він знявся у величезній безлічі різноманітних фільмів, включаючи "Пограбування казино", "Револьвер", "Кокаїн", а також "Козирні тузи" і так далі.

Популярні новини зараз

Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено)

Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження

Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок

Кого не мобілізують до армії: перелік професій

Показати ще

Рей Ліотта і компанія, фото: Instagram

У його фільмографії понад 120 робіт. Але ще варто приділити увагу більш молодому поколінню і їх спогадам. Справа в тому, що Рей Ліотта є голосом Томмі Версетті з культової і всіма відомої гри GTA: Vice City.

Нагадаємо, повернення легенди: Marvel збирається показати покійного Стена Лі в нових фільмах

Як повідомляв "Знай.ua", Алан Бадоєв з "Орла і Решки" втратив близьку людину і поділився зворушливими спогадами: "Прошу, оберігай нас"

Знай.ua писав, розкриті последние слова принцеси Діани пожежному, коли вона вмирала в машині