Відомий гуморист, автор Студії "Квартал 95" Валерій Жидков вирушив до Одеси, де зустрів українського музиканта Колю Сєргу, який несе службу в лавах ЗСУ. Зірки зробили яскравий спільний знімок, яким гуморист поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Валерій Жидков, як і багато творчих людей, зараз як може підтримує українців і активно їздить по країні, виступаючи для тих, хто постраждав від війни. Цього разу гуморист заглянув до Одеси і випадково зустрів Колю Сєргу, який служить у лавах ЗСУ, а коли є час не випускає з рук гітару, піднімаючи дух українцям своїми піснями.

Валерій Жидков. Фото: скрін youtube

Гуморист і музикант перекинулися парою слів, з яких стало зрозуміло, що Коля Сєрга мріє скоріше повернуться до колишнього життя. Для цього вступив до лав ЗСУ, щоб наближати перемогу.

"Зустрів в Одесі солдатика. Служить Україні. Заради чого готовий битися? Все просто: хоче знову вести передачі, жартувати, писати пісні і бринькати на гітарі", - підписав фото Валерій Жидков.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем

В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло

Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр

Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни

Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, дружина Євгена Кошового показала розруху, яку залишили після себе окупанти, і заговорила про ненависть: "У саме серце".

Також наш портал інформував, Наталія Холоденко розповіла історію про те, як біженці шарахалися від звуку падаючого стільця закордоном: "Так я зрозуміла, хто з України".

Крім того, наш портал інформував, Андрій Бедняков показав обличчя невинних дітей, які стали героями війни: "незважаючи на біль, вони знаходять сили посміхатися".