Відома зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко зі сцени розказала про те, з чим доводиться стикатися простим українцям під час війни.

Уривок з свого виступу вона розмістила в сторіс Іnstagram.

Сторіс. Фото: скрин instagram

Частину свого виступу акторка присвятила непростій роботі волонтерів. Варто відзначити, що їх робота неоціненна. Вони максимально допомагають тим людям, які постраждали внаслідок війни та ЗСУ. Волонтерити йдуть прості українці, як до цього мали мирні професії, їм вперше приходиться стикатися з новими реаліями.

Вікторія Булітко, скрін з instagram

Популярні новини зараз

Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче

Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію

Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок

Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень

Показати ще

Багато простих українців наполегливо працюють, щоб доставити допомогу та зібрати кошти на придбання бронежилетів, амуніції та навіть Байрактарів для захисників. Багато хто вперше в житі с таким стикається.

"Ми дізналися як доставити 4 тонни дитячого харчування одночасно замовляючи Байрактар. Ми в взагалі, в принципі, дізналися, що таке Байрактар", - каже Вікторія Булітко

Варто додати, що українські зірки теж приєдналися до волонтерських організацій, зокрема Арсен Мірзоян доставляє з-за кордону автівки для армії, Ольга Сумська, Маша Єфросиніна не лишились осторонь. Оля Полякова, Тіна Кароль та багато інших співаків активно гастролюють з благодійними концертами.

Нагадаємо, Єгор Крутоголов з "Дизель шоу" показав, як підсилив бійців ЗСУ: "Надавали оркам".

До слова, Яна Глущенко з "Дизель шоу" після перемоги України хоче подарувати чоловікові дівчинку: "Ось такі у мене плани".

Раніше ми писали, "Дизель Шоу" постановили собі "Вижити за будь-яку ціну", українці зачекалися улюблених акторів: "Ура, я так..."