Популярна українська актриса, відома, як "Холостячка" Ксенія Мішина поділилася відеороликом у соціальній мережі. Вона показала, як займається спортом в домашніх умовах.

Відповідну публікацію Ксенія Мішина розмістила на своїй сторінці в Instagram.

"З кожним роком свого життя я все більше розумію те, що точно знаю лише дві речі: Стабільність- це жорстока ілюзія, а друге- все що в мене є - це тільки я. Єдине, що я можу контролювати і на що я можу впливати - мій стан. Але як виявилося, є і хороша новина, чим кращий мій стан, тим простіше проживати життя, в якому стабільність лише ілюзія. Останні три місяці показали нам, що втратити все одночасно дуже просто. Навіть якщо ти «хороша» людина, яка і мухи не образила, ти все одно ніколи не знаєш, що може статися завтра, через годину, і навіть через секунду. І якщо все, що у нас є це ця секунда, я вибираю бути в ній щасливою", - підписала пост українська актриса.

Крім цього, Ксенія Мішина розповіла про те, що вона раніше помилялася, думаючи про те, що якщо людина стане успішною, то він буде щасливий.

Ксенія Мішина, фото: Instagram

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

"Раніше я думала, що щоб стати щасливою, достатньо буде стати успішною. Реалізуватися, знайти визнання у професії та робити улюблену справу. Спрацювало, але не назавжди. Пам'ятаєте про мою першу ілюзію? і це виявилося не стабільним. Потім я думала, треба багато працювати з психікою і свідомістю, пішла цим шляхом. Не сперечаюся, стало краще, набагато краще. Але ось прийшла війна і величезний стрес просто вибив із звичного стану. Почався новий шлях, я зрозуміла, що у моїй системі все ще не вистачає елемента", - продовжила зірка.

Нагадавши, Ксенія Мішина засвітила обручку.