Українська співачка Ірина Федишин потрапила одразу в кілька дуже гучних скандалів. Спочатку журі, членкинею якого вона була, дало 0 балів Польщі на вокальному конкурсі "Євробачення".

Потім українка негативно відгукнулася про представників ЛГБТ-спільноти. Вона не намагалась згладити цей скандал, а продовжила стояти на тому, що це гріх. Звичайно, вся зіркова тусовка України засудила такий вчинок Ірини.

Блогери стали називати хіт Федишин "Малесенькі долоньки" неофіційним гімном ЛГБТ-спільноти і співачці не сподобалася така увага.

Ірина Федишин. Фото: Instagram

На своїй сторінці в Instagram вона вирішила "скорегувати" смаки молоді, спробувавши очорнити відомого блогера Олега Машуковського. З ним, до слова, був конфлікт у співачки Анастасії Приходько на шоу "Співають всі", але знаменитості його швидко утрясли і навіть зняли декілька спільних відео.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

А ось з Іриною Олег навряд чи захоче "утрясати" конфлікти, хоча і реагує на її нападки з властивим йому гумором.

Співачка вирішила знову поскаржитися Україні на те, що її булять в соцмережах. Спочатку вона пройшлася по досить грубим виразам Melovin в її бік на інтерв'ю Славі Дьоміну.

Жінка запропонувала подивитись на толлерантность ЛГБТ і "посміятися разом".

Сторіз Ірини Федишин про Melovin

Далі вона показала її докази про те, що в мережі її булять і вона поставила в приклад відео Олега Машуковського, де він, на її думку, ображає її сина.

Сторіз Ірини Федишин про Олега Машуковського

Вона попросила батьків простежити за тим, чи підписані їхні діти на "цю особу, яка маніпулює підлітками, займається булінгом і нав'язує нетрадиційні цінності".

Сторіз Ірини Федишин про Олега Машуковського

Сторіз Ірини Федишин про Олега Машуковського

При цьому, Федишин вибирає досить провокативні образи зірок, які її "ображають", жодного разу не зачіпаючи їх почуття і не налаштовуючи людей проти них, як вона, напевно, сама і вважає.

Вона стверджує, що люди вимагають толерантності до себе, але принижують людину, яка має іншу думку.

"Гомосексуалізм - це гріх! Подобається вам це чи не подобається, навчіться бути толерантними з людьми, які так вважають і керуються Біблією в житті!".

Сторіз Ірини Федишин

Тим часом, хочемо нагадати Ірині, яка так шанує Біблію, послання Якова з Нового Завіту, глава 4, вірш 12: "Єдиний Законодавець і Суддя, що може врятувати і погубити; а ти хто, який судиш іншого?".

А ще уривок з Євангелія від Матвія більш відомий по цій темі:

"Не судіть інших, і не судимі будете, бо Бог буде судити вас точно так, як ви судите інших, і відміряно вам буде Богом відповідно до того, як ви відміряєте іншим. Чому ти помічаєш смітинку в оці у ближнього свого, а у себе в оці не помічаєш колоди? Як можеш ти сказати побратиму своєму: "Дай я вийму у тебе смітинку з ока", якщо у тебе самого в оці колода? Лицемір, перш вийми колоду у себе з ока і тоді побачиш, як вийняти смітинку з ока свого побратима".

Але повернемося до сторіз Федишин, на завершення вона написала побажання до ЛГБТ-спільноти: "Бажаю, щоб у Вашому житті були маленькі долоньки. І ви відчули радість батьківства. Господь створив Адама і Єву, а не Адама і Адама".

Сторіз Ірини Федишин

Олег же Машуковсій тільки посміявя з цієї історії у себе в Тік-Тоці, зазначивши, щоб з ним були обережнішими.

Нагадаємо, що Ірина Федишин привітала сина з Днем народження дивним чином: "Ти дізнався, що таке райдужний прапор".

Раніше ми повідомляли, що Ірина Федишин відповіла хейтерам з приводу піару на купівлі джипа для ЗСУ: "Не судіть по собі".