У перші дні повномасштабного вторгнення росії на територію України багато громадян намагалися врятуватися і виїхати з країни, особливо жінки з дітьми.

Не виключенням стала і учасниця шоу ТМПУ 2 сезон і "Екси" 3 сезон на Новому каналі Анна Сулима.

На момент початку повномасштабного вторгнення росії Аня жила у Вінниці, а її мама з молодшою сестрою Сашею – у рідному Кривому Розі. 13-річна дівчинка від страху почала заїкатися, і стало ясно, що її потрібно терміново вивозити з країни. А оскільки мама Ані Сулими не погодилася залишати будинок, блогерка змушена була сама виїжджати за кордон з малятком.

Аня Сулима і Августин Козанчук

Але перед тим, як перетнути кордон, потрібно було з Кривого Рогу довезти дівчинку до Ані, і це стало непростим завданням в умовах війни:

Популярні новини зараз

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

"Наша подорож – це треш, - зізнається Сулима. – Мама знайшла маршрутку, яка їхала з Кривого Рогу до кордону з Польщею. Ми домовилися з водієм, що у Вінниці я зможу до них підсісти. І коли залишалося приблизно дві години до їхнього приїзду до Вінниці, водій повідомив, що через обстріли вони їхатимуть іншою дорогою - через Бердичів. Мені пощастило, вдалося домовитися з друзями, які мене з двома собаками відвезли на машині в Бердичів, і там я вже сіла в маршрутку до Саші."

Анна Сулима, скрін з відео

Але, як виявилося, це був тільки початок. Заплативши 5000 грн за сестру і 100 доларів за себе, Аня змушена була їхати в багажнику:

"Місць в салоні не було зовсім, тому я з собаками, ще чотири жінки і двоє дітей їхали в багажнику, сидячи на своїх речах. Ми пересувалися по лісах-полях, щоб не зустріти окупантів, і ця дорога була найстрашнішим, що трапилося зі мною за все життя. Ми постійно зупинялися... Під час однієї із зупинок у повній темряві двері багажника маршрутки раптом різко відчинилися, а за нею стояли четверо чоловіків з автоматами. Вони дивилися прямо мені в очі, і їх зброя була спрямована на мене. Єдина думка в той момент: "Хоч би наші, хоч би наші, будь ласка!" Коли чую, один з військових каже: "Слава Україні!" У цей момент було відчуття, ніби на мене вилили відро води. Я дуже злякалася, думала, все – секунда, і вони стріляють в мене, в сестру, в собак. Боялася, щоб саме по дорозі нас не вбили. Знаю, що моїх сусідів з Ірпеня розстріляли, коли вони намагалися евакуюватися.... І це було найстрашніше - коли ти їдеш і не знаєш: Зараз на міні підірвешся, тебе застрелять до чортів або ти таки доїдеш."

Нагадаємо, що зірка "ТМПУ" Анна Сулима заявила про "обманливу вагітність": "Висять цицьки".

Раніше ми повідомляли, Екси-3, життя після проєкту: чи залишилися разом Геворг Берчян і Олена, коли буде весілля у Ані Сулими з Августом Козанчуком.