Відомий український музикант і лідер гурту "Нерви" Женя Мільковський довгий час жив і працював в росії, але з першого дня війни в рідній країні чітко озвучив свою громадянську позицію. Крім того, артист всіляко підтримує співвітчизників, ні хвилини не вірячи в мерзенну пропаганду рф.

Женя Мільковський розмістив парочку архівних знімків з його життя в Україні з нагоди великого свята - Дня Києва, який відзначався 29 травня. Крім того, він поділився зворушливими спогадами про те, як зароджувався гурт "Нерви" і знімалися перші кліпи.

Гурт "Нерви", фото з Instagram

Багато кліпів музикантів були зняті саме в Києві, в різних його куточках, а репетиції проходили у підвалі столичної школи. Кліп на ту саму пісню "Ворони", яку його шанувальники прослухали до дірок, був знятий в Рубіжному, Луганської області, де окупанти не залишили жодного живого місця.

Цікаво й те, що в 2008 році, в Києві, Мільковський познайомився з продюсером Юрою Бардашем, який допоміг хлопцям створити гурт "Нерви".

Популярні новини зараз

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Показати ще

"Ці та багато інших кліпів і пісень, які ви всі ці роки дивилися і слухали, створені нами! "Бандерівцями" і "Неонацистами", такими ж Українцями, від яких зараз "звільняють" Україну", - написав Мільковський.

Коментарі - instagram.com/zhenyamilkovskiy/

Коментарі - instagram.com/zhenyamilkovskiy/

Нагадаємо, Женя Мільковський з гурту "Нерви" написав першу пісню українською мовою: про біль, постріли та мовчання під час війни

Як повідомляв Знай.uа, Alyona Alyona зізналася, чому розірвала стосунки зі своїм колишнім: "Полюбила хулігана"

Також портал Знай.uа писав, що Маша Єфросиніна показала, як допомагає українцям, які опинилися на межі виживання: "Як сталося"