Популярний український телеведучий шоу "Всюди Люди" і "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", а також багатодітний батько, Анатолій Анатоліч часто радує багатотисячну аудиторію інформативними публікаціями в своєму Instagram.

Дружина телеведучого Юлія Бойко теж має багато шанувальників у соцмережі. Цього разу вона розмістила унікальний відеоролик, в якому зібрані невеликі фрагменти з молодості українських знаменитостей.

На кадрах є Андрій Хливнюк з "Бумбоксу", Олег Винник, ведучий Сергій Притула, Святослав Вакарчук з "Океан Ельзи", Потап, Андрій Кузьменко, більш відомий як Скрябін, чинний президент Володимир Зеленський і багато інших.

Зеленский, скриншот из видео

Притула, скріншот з відео

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Юлія Бойко розповіла, що всі ці зірки багато років тому активно виступали на Майдані Незалежності, а вона, школярка старших класів, дуже чекала їх концертів. Більше того, дівчина була затятим фанатом Андрія Шевченка, коли той ще грав у "Динамо". Вона з подругами навіть скуповувала зошити і щоденники із зображенням спорстмена.

Шевченко, скріншот з відео

"І ось я натрапила на це відео… всі такі молоді. Саме такими я згадую їх з тих своїх юних часів.. А сумно в цьому пості те, що і я вже не десятикласниця 🙈 Як швидко плине час… а ця війна в нас його забирає.. Не можливо жити повноцінно, поки життя вдома стоїть на паузі", - написала Юлія Бойко.

Нагадаємо, дркжина Анатолія Анатоліча розповіла про розлуку з коханим: "Переглядаю фото, де ми разом"

Як повідомляв Знай.uа, дружина Анатолія Анатоліча показала, якими були перші дні війни для їхньої родини: "Ніколи не пробачимо"

Також портал Знай.uа писав, що Анатолій Анатоліч зізнався, чи спілкуються вони з Юлою з Лободою: "Стосовно куми..."