У 2019 році на всю Україну прогримів серіал "Перші ластівки". Це український молодіжний телесеріал-антологія. Кожен сезон задуманий, як самостійний мінісеріал з різними персонажами і локаціями, а також з власною сюжетною лінією.

На початку повномасштабної війни росії проти України актор Максим Девізоров вступив до лав ЗСУ і відправився в Донецьку область. Втім, це не завадило зірці серіалу Нового каналу "Перші ластівки" одружитися з коханою — акторкою Світланою Гордієнко. Заради цього його на день відпустили зі служби в Дніпро.

Максим Девізоров і Світлана Гордієнко, весілля

"Прийняти це рішення мені допомогло почуття до Світлани, яку я дуже кохаю. Війна, можливо, дещо прискорила подію. Але ми і раніше говорили про те, що плануємо створити родину, бачимо один в одному батьків наших майбутніх дітей", - розповів Максим у соціальному проєкті "Життя під час війни".

На церемонію в РАГСі Максим прийшов у військовій формі, а його дружина – в білій сукні в білизняному стилі. Образи молодят припали до душі українцям - їхні фотографії облетіли всю країну.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

"Було несподівано, що наше весілля набуло такого розголосу. Ми, навпаки, планували, враховуючи всі обставини, зробити все скромненько. На розписі навіть не було батьків, - додав актор серіалів Нового каналу. – Вирішили, що свято влаштуємо вже після закінчення війни. А тут всі почали вітати і радіти за нас! Це дуже приємно."

Максим Девізоров і Світлана Гордієнко, весілля

Нагадаємо, що Максим Самчик і Максим Девізоров з серіалу "Перші ластівки" зробили перший крок в особистому житті: "Попереду чекає прекрасне".

Раніше ми повідомляли, що актори "Перших ластівок" зізналися про сором у відвертих сценах: труси на скотчі.