Зірка серіалів "Кріпосна" і "Спіймати Кайдаша" Тарас Цимбалюк розповів, як може змінитися життя в Україні після перемоги. Своїм веденням майбутнього актор поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Тарас Цимбалюк заявив, що сотні років знищувалося все українське. Тепер, коли Росія почала повномасштабне вторгнення, вона запустила незворотний процес - відмова від усього російського. У тому числі і від фільмів.

Тарас Цимбалюк, фото з instagram

"Після перемоги вірю, що буде відчутне зростання українського кіно", - висловив надію актор.

Цимбалюк додав, що Україна звий боротьбою на весь світ заявила про себе і це дасть поштовх після перемоги для розвитку кіноіндустрії. Актор висловив упевненість, що після війни життя українців, у тому числі акторів, сильно зміниться в кращу сторону.

Популярні новини зараз

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

"Але тепер світ назавжди запам'ятає, що таке Україна. І головне, ми повинні це відчути всім тілом. Це шанс для нас - людей мистецтва, нарешті повнометражно зніматися в серіалах і фільмах на території своєї землі. Я вірю, що якість нашого продукту зросте в рази. І будуть відчутно збільшуватися співпраця з попередніми світовими кіностудіями! Але зараз головне - перемога, яка з кожним днем ближче!",- зазначив Цимбалюк.

Раніше інформаційний портал Знай писав, Катя Осадча розповіла, як військові рф знущаються над українцями в полоні: "Надягають форму і змушують".

Також наш портал повідомляв, Даша Трегубова на крутому байку проїхалася по Гаванському мосту в Києві: "Мій дім".

Крім того, ми повідомляли, Женя Мільковський розповів про народження і перші кроки групи "Нерви" в Києві: "Найталановитіші живуть в Україні".