Американська співачка і лауреат премії "Оскар" Біллі Айліш на крайньому своєму концерті в німецькому Бонні на Telekom Forum показала всьому світу свої почуття до України.

Під час виступу в Бонні на акустичному концерті дівчина побачила український прапор і підбігла до шанувальниці. Взявши синьо-жовтий стяг, артистка показала його всьому залу і потім поцілувала, під радість глядачів.

Біллі Айліш і прапор України

Як з'ясувалося, цією прихильницею з прапором була українська співачка Jerry Heil (Яна Шемаева). На прапорі написано: Thanks for your power. Ukraine. Billie

JERRY HEIL. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року

Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Показати ще

Українці радіють після такого вчинку Біллі Айліш і того, що Jerry Heil вдалося не залишитися непоміченою на концерті.

"Біллі - це любов", "Обожнюємо Біллі Айліш і дякуємо їй за підтримку", "До сліз", "Пишаюся", "Це так круто, яка ж Яна молодець", "Яна, Ти мій герой", "Дуже чуттєвий момент", "Ви неймовірна!!! Дякую вам! Сльози на очах від щастя... По кроку як ви добиралися до сцени, так і Україна прийде до перемоги"

У своїх сторіз Шемаєва показувала підготовку до концерту і говорила, чому так важливо віддати прапор Біллі Айліш. Вона згадала, що коли в Україну приїхала Анджеліна Джолі, то всі ЗМІ стали писати про Україну. А зараз дуже важливо, щоб про війну не забували. Адже світ вже дуже звик до війни і поступово починає переставати акцентувати на ній.

Сторіз Джеррі Хейл

Нагадаємо, що улюбленець мільйонів дівчат Гаррі Стайлз показав свою любов до України на весь світ: "Це наш прапор".

Раніше ми повідомляли, що Біллі Айліш "завоювала" Met Gala 2022 завдяки екологічним корсетному сукні? Груди мало не лопнули.

Також стало відомо, що Ед Ширан з Біллі Айліш зібрали для України 16 мільйонів доларів.