Українські зірки з усіх сил намагаються допомогти Укріні у війні з росією. Хтось збирає гроші для потреб ЗСУ, як Сергій Притула, хтось дає благодійні концерти, як Тіна Кароль і Оля Полякова, хтось зробив свої блоги в соцмережах зосередженням інформаційної правди для російськомовної аудиторії, як Андрій Бєдняков з "Орел і Решка".

Не стали винятком з правил і Ріапобой разом з Onuka.

У Міжнародний день захисту дітей, відбулася трансляція благодійного мультижанрового шоу "Я з тобою", мета якого зібрати гроші для дітей, які постраждали від війни.

Pianoboy

Заради цієї мети 1 червня на одній сцені зійшлися Onuka, Ріапобой, піаніст-віртуоз Євген Хмара, група Probass&Hardi, яка змусила всіх українців наспівувати "Доброго вечора, ми з України", артисти Cirque du Soleil Анатолій Залевський та Оксана Пилипчук, чотириразова чемпіонка світу з танців на пілоні Наталія Татаринцева, одна з найбільш гнучких людей світу, рекордсменка "Книги рекордів Гіннесса" Руслана Крутась та інші артисти світового рівня.

Популярні новини зараз

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Показати ще

"Я думаю, що офіційні цифри про жертви серед дітей під час війни значно занижені, ми навіть не знаємо справжньої статистики. Причому мова йде не тільки про загиблих і поранених, а й про дітей, які були незаконно вивезені за кордон. Але навіть ті, кого війна не торкнулася фізично, переживають зараз посттравматичний синдром - трагічний досвід, якого немає у більшості дітей країн цивілізованого світу. І з цим потрібно працювати. Тому для нас честь виступати в рамках шоу, всі кошти від якого будуть спрямовані на необхідну допомогу дітям, адже від них залежить наше майбутнє в самому прямому сенсі слова", - каже співачка Onuka.

Onuka, фото Instagram

"Це наш перший виступ за час війни не для військових, а для цивільного населення, тим більше, для дітей. В останні три місяці ми багато виступали на станціях метро в різних містах України, де я бачив на власні очі, як війна змінила звичний хід речей і відібрала у дітей дитинство. Ми бачили сім'ї, що живуть у вагонах, ми бачили школи, організовані прямо на платформах, парти, що стоять на станціях метро. Але ми також бачили, як діти облаштували ці куточки, як вони збиралися на уроки під обстрілами, як разом з художниками перетворювали станції метро в яскраві арт-простори і вдихали життя в похмуру обстановку. Тому ми не могли не взяти участь у сьогоднішньому проекті, який, сподіваюся, збере максимальну кількість грошей на ініціативи, пов'язані з дітьми", - прокоментував свою участь у шоу Ріапобой.

"Я з тобою", Ріапобой. Фото: пресслужба Нового канал

Нагадаємо, що Володимир Остапчук посміявся з росіян, які "маскуються" під українців закордоном: "Такого ще не бачив".

Раніше ми повідомляли, що Біллі Айліш розцілувала прапор України на концерті в Німеччині: "Коли приїхала Анджеліна Джолі..."

Також стало відомо, що Анджеліна Джолі ніяк не може забути про Україну: пам'ятна каблучка зі Львова досі на пальці.