Українські телеведучі Сергій Притула і Олександр Педан на всю потужність допомагають ЗСУ і всій Україні в перемозі над ворогом Путіним і армією рф.

Але у вільний час вони знаходять, як порадуватий і дітей. які піддаються неймовірному стресу через кровопролитну війну.

Ведучі Нового каналу Сергій Притула та Олександр Педан озвучили персонажів захоплюючої анімаційної пригоди "Поганці". П'ятеро дуже поганих героїв вирішують вчинити пограбування, яке має увійти в історію. Фільм заснований на популярній серії дитячих книг, написаних Аароном Блабеєм.

Олександр Педан і Сергій Притула, фото: пресслужба Нового каналу

Сергій Притула подарував свій голос персонажу містеру Вовку. Цей харизматичний, імпульсивний ватажок банди і джентльмен-злодій виділяється на тлі інших поганих хлопців своєрідною самобутністю і милим чарівністю. Однак за репутацією великого поганого Вовка ховається щирий оптиміст, який обожнює виклики і не може встояти перед новими пригодами. Глибоко в душі Містер Вовк насправді не той, ким здається. І хоча все життя ніс образ злого хлопця, він вірить, що коли-небудь йому вдасться знайти своє місце в суспільстві.

Популярні новини зараз

Рахунки за світло стануть меншими: хто зі споживачів зможе віддавати скромніші суми

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

"У попередньому житті, яке було до 24 лютого, я любив радувати дітей, - каже Притула. – Конкретно, за свою кар'єру озвучив дуже багато мультиків. Так сталося, що якраз незадовго до повномасштабного вторгнення озвучив ще одного мультиплікаційного героя - пана Вовчука з мультфільму "Поганці". Я ж був Тернопільським Сірим, і він теж вовк сірий."

Сторіз Сергія Притули

А ось ведучий Нового каналу Олександр Педан озвучив персонажа Мармелада. Ця дуже зарозуміла, але неймовірно чарівна морська свинка є лауреатом премії "Добрий самаритянин" (Нобелівська премія за добро). Саме Мармелад бере поганих хлопців під своє крило, щоб допомогти їх добрій стороні вирватися назовні.

"Це далеко не перший озвучений мною мультик, - каже Педан. – Попередні персонажі, яких дублював, були мені близькі за принципами або духу. Але в анімації "Поганці" несхожість на мене зробила Мармелада справжнім акторським викликом. У британській озвучці він розтягує слова, як це люблять робити британці, вимовляє їх з характерним акцентом, і навіть не розмовляє, а співає. А я придумав, що Мармелад буде трохи шепелявити. Мені здається, що це підходить морській свинці".

Олександр Педан з сином Марком (5 років)

Також у дубляжі анімації взяли участь український співак Артем Пивоваров, телеведучі Лілія Ребрик та Іванна Онуфрійчук.

Анімаційна комедія "Поганці" з дубляжем від Сергія Притули та Олександра Педана вже в прокаті. Поспішайте в кіно!

Нагадаємо, що Сергій Притула вперше показав доньку Стефанію: українці згадали Kalush Orchestra.

Раніше ми повідомляли, що Лілія Ребрик показала порожню школу, а 11-класниця змусила всю Україну плакати з-за нездійснені мрії.