Відома українська прима-балерина і суддя шоу "Танці з зірками" Катерина Кухар поділилася історією юної українки, яка пережила штурм Києва в перші дні російського вторгнення. Про це вона розповіла на сторінці в instagram.

Катерина Кухар розповіла, що маленька, але дуже смілива українка була в Києві, коли Росія почала його штурм. Кілька днів під звуки вибухів вона ховалася в підвалі з мамою та іншими людьми. Після цього пережила нелегкий шлях евакуації з України до батька, який проживає в Норвегії.

Катерина Кухар. Фото: скрін youtube

"Аня тиждень була в Києві і застала перші спроби наступу на місто і з неба і з доріг. Три доби комендантської години провела з мамою в підвалі разом з іншими киянами, які переховувалися від наступу. Після цих подій було прийнято рішення їхати до тата в Норвегію. Евакуаційний поїзд на Львів ... Матрацами закривали вікна і тримали їх всю дорогу, щоб сховатися від можливих обстрілів...", - розповіла Кухар.

Прима-балерина підкреслила, що зараз життю дівчинки нічого не загрожує. Вона знаходиться в Норвегії і вже займається в Академії танцю.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

"Кожного разу, як я чую ці історії, виникає тільки одне питання: за що це українським дітям? Але я впевнена, що всі жахи ані позаду і залишиться тільки поглинати знання, розвивати свій творчий і виконавський потенціал в балетному мистецтві", - зазначила Кухар.

Раніше Знай повідомляв, Тіна Кароль заспівала серед ікон: "Неможливо стриматися, хочеться підспівувати".

Також наш портал інформував, MamaRika відірвалася від сина і зціпила в обіймах маленьких переселенців, щоб подарувати їм трохи тепла.

Крім того, ми писали, Біллі Айліш поцілувала прапор України, який передала українська співачка Jerry Heil: "Я просто ридаю".