Дружина київського мера Віталія Кличка Наталія від початку широкомасштабного вторгнення росії 24 лютого намагається допомагати українцям, влаштовуючи благодійні акції.

Про свою діяльність Наталія Кличко розповідає на особистій сторінці в соцмережі Інстаграм. Цього разу вона розповіла про участь в одному з шоу у німецькому місті Франкфурт-на-Одері.

"Дякую Frankfurt Oder, MOZ Talk Show та @kleistforum за теплий прийом - це був чудовий вечір... Дякую чудовим модераторам @diesdasdavid та @lilo.wanders за чудовий вечір, за ваш гумор і вміння утримати аудиторію 💗#франкфуртодер #театр #життя артиста #автор-пісняр", - написала вона. Наталія Кличко

Пост Наталії Кличко, фото: instagram.com/natalia_klitschko_official

Наталія Кличко присвятила цій події кілька своїх постів опублікувавши підбірку фотографій на відео. Для заходу дружина Віталія Кличка обрала вишукану сукню синього кольору.

Популярні новини зараз

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Показати ще

"Інший день і час покинути Франкфурт Одер. Дякую за вчорашній вечір, це був дуже гарний вечір 💗", - написала вона. Наталія Кличко

Пост Наталії Кличко, фото: instagram.com/natalia_klitschko_official

Пост Наталії Кличко, фото: instagram.com/natalia_klitschko_official

Раніше Знай писав, дружина Віталія Кличка Наталія дістала кругленьку суму для допомоги Батьківщині: "Не байдужа доля України"

Також ми писали, дружина Віталія Кличка Наталія показала, що допоможе їй зібрати гроші для народу України: "Війна вирує"

Нагадаємо, дружина Віталія Кличка Наталія закликала росіян зупинити війну: "Досить знищувати!"