Андрій Хливнюк - один з тих виконавців, який відразу ж відправився добровольцем в патрульну поліцію, коли почалася повномасштабна війна проти рашистів.

Чоловік є величезним джерелом мотивації для інших військовослужбовців, а й простих громадян. Все через виконання нині хіта "Ой у лузі червона калина". Зараз Андрій дав інтерв'ю, в ході якого розповів про те, чим же він весь цей час займався.

Андрій Хливнюк

- Ви, напевно, бачите, що творять, в плані пропаганди і підтримки путінського режиму, багато російських зірок. Від Расторгуєва, Газманова і Машкова до... іже з ними, не хочу навіть ці прізвища падоночьі називати зайвий раз. Які почуття ви відчуваєте по відношенню до цих людей, які довгі роки були кумирами мільйонів людей, в тому числі в Україні?

Я знаю особисто цих людей, багато років я їх знаю особисто. І те, про що ми говорили дві хвилини тому, я говорив саме про цих людей. Які я відчуваю почуття? Ніяких, цих людей для мене просто більше не існує. Які почуття? Мені не до них. Я бачу, бачив, зараз не бачу... але я чую гуркіт прильоту знарядь, всяких чортових реактивних систем. Я бачив те, що бачили мої побратими, коли ми заходили в звільнені міста з гуманітарними місіями. І коли ще трупи не встигли прибрати з вулиці і машини відтягнути - це була наша робота.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Андрій Хливнюк, фото: Instagram

Хливнюк заявляє, що це відбувалося через наявність у них зброї в руках, а також придатного для цього транспорту. А погодився він на інтерв'ю, щоб прорекламувати фонд, який займається придбанням броньованих автомобілів "швидкої допомоги".

Нагадаємо, Хливнюк з "Бумбокс" після успіху "Червоної калини" у формі станцював запальний танець: "Флешмоб, вчимо руху"

Як повідомляв "Знай.ua", українські зірки виконали хіт Кузьми і показали міста до "русского мира": "До глибини душі"

Знай.ua писав, "Я вам зараз покажу": журналістка ТСН зняла Марічку Падалко перед ефіром