Відома українська актриса, зірка серіалу "Одного разу під Полтавою" Анна Саліванчук показала, як проводить час з дітьми і зізналася, що в такі моменти не проти перекинути чарку. Про це вона заявила в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Анна Саліванчук вирушила на прогулянку разом з синами і поділилася яскравими кадрами. Вона зізналася, що контролювати обох хлопчиків досить складно і в такі моменти вона б не відмовилася від чарочки іншої, щоб полегшити свою долю.

Анна Саліванчук. Фото: скрін youtube

"Мамі потрібно розриватися. Один в дитячій кімнаті, інший на канатній дорозі. Я вже сиджу тут, як місцева, підробляю, приймаю талончики, пропускаю всіх в дитячу кімнату. Шкода одне - не наливають. Тому, що коли мама розривається між двома дітьми, було б краще, якби вона була...",- поділилася Анна Саліванчук.

Варто нагадати, що Саліванчук відносно недавно повернулася до Києва до чоловіка після довгих тижнів розставання через війну.

Популярні новини зараз

Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці

Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу

Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Полякова солодко засмоктала Єфросиніну, привітавши з перемогою: "Маші некомфортно. Вмієш дулю тикати?"

Також наш портал інформував, Марічка Падалко вирушила в серце Нью-Йорка заради історичної події: "Буду мати велику честь".

Крім того, ми повідомляли, дружина Олександра Усика захопилася примарою Києва і присвятила йому зворушливі рядки: "Серце у нього гаряче".