Український гуморист, зірка студії "Квартал 95" Юрій Великий висміяв хаотичну видачу повісток в Росії, якою намагаються заповнити втрати у війні проти України. Смішну пародію він показав на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Юрій Великий відомий своїми неймовірно точними пародіями на ряд особистостей. За час війни гуморист не раз змусив українців посміхнутися, записуючи кумедні ролики на популярні теми.

Юрій Великий. Фото: Instagram

Так, цього разу гуморист висміяв хаотичну видачу повісток в росії. В армію закликають і людей похилого віку, і не зрячих, і навіть інвалідів, не здатних ходити. У новому відео Юрій Великий перевтілився в російського старого, якому вручили повістку.

"На росії в бій пішли одні старі", - прокоментував свою нову роботу Юрій Великий.

Популярні новини зараз

2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Користувачі мережі відзначили, що гуморист явно не зменшує темпи і похвалили нову пародію.

"Ну, як завжди, відмінний випуск", "напевно зараз найпрогресивніший пародист, що не відео то шедевр, з хірургічною точністю Юрій відображає всю суть життя помийної ями", - написали в коментарях.

Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше Знай повідомляв, ексучасниця Open Kids Дідковська відповіла тим, хто торгує територією України: "Як тебе звати? Пішла нах*й".

Також наш портал повідомляв, зірка серіалу "Кріпосна" Тарас Цимбалюк присоромив Євгену Лозу за мовчання під час війни: сказала, що не хоче ризикувати через хворобу мами.

Крім того, наш портал писав, Катя Осадча розширила можливості з пошуку зниклих українців: "Щоб об'єднати всі сім'ї, які втратили зв'язок".