Відома українська телеведуча ТСН на каналі 1+1 Соломія Вітвіцька, яка розлучилася з чоловіком Владом Кочатковим після 8 років шлюбу, часто радує аудиторію яскравими публікаціями в соцмережі Instagram, де за нею стежить близько 250 тисяч чоловік.

Соломія Вітвіцька розмістила кілька фотографій зі зйомок нового випуску ТСН і показала, як працівники телеканалу 1+1 облаштували студію в укритті, схожим на підземну парковку. Команда зуміла встановити професійне світло, обладнання та багато іншого.

А на даху столичної будівлі хлопці організували іншу локацію. Вітвіцька вела випуск якраз в той момент, коли в Києві вила сирена повітряної тривоги, що трохи завадило зйомці.

Скріншот з Instagram, Соломія Вітвіцька

У підписі до публікації телеведуча зазначила, що за 100 днів війни світ почув сотні українців і дізнався про багато зворушливих вчинків. І зараз Вітвіцька з командою продовжує висвітлювати події, що відбуваються в їй рідній країні, займаючи позицію на так званому "інформаційному фронті"

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

"Не хочу писати про біль і горе… ми всі це відчуваємо. Але хочу вірити, що кожен наступний день наближає нас до перемоги та миру. А за ці 100 днів було багато різного - героїчні історії, зворушливі вчинки та неймовірні люди - і саме про все це ми розповідали в нашому марафоні ТСН! А ще я шалено захоплююся командою кращих - з вами готова хоч у вогонь, хоч у воду 😉", - написала Соломія.

Нагадаємо, Соломія Вітвіцька ніжно обійняла того, хто подарував хвилини безтурботності під час війни: "Забути, що за стінами..."

Як повідомляв Знай.uа, Соломія Вітвіцька зізналася, що її пов'язує з колишнім чоловіком Владом, який вирішив піти на фронт: "Ми і далі після розлучення..."

Також портал Знай.uа писав, що Соломія Вітвіцька в розкішному зеленому підкорила серця українців: "Шедевр"