Українська співачка СолоХа (справжнє ім'я - Тереза Балашова) славиться своїми яскравими образами і зовнішністю кароокої барбі. Крім творчої діяльності артистка також активно розвиває свій аккаунт в Instagram і регулярно розміщує свіжі публікації для шанувальників, число яких вже перевищило 300 тисяч.

Солоха розмістила кілька фото і відео зі свого недавнього благодійного концерту, на якому також були присутні її колеги Анна Добриднєва і Позитив. Співачка вирушила до українців, щоб морально підтримати їх своєю творчістю в такий непростий час.

"Коли співала - забувала про все… Поверталася надія, посмішка та віра в те, що все скінчиться … І я дуже хотіла лікувати своїм співом засмучені душі людей, які постраждали під час війни", - написала Солоха.

У підписі до публікації артистка розговорилася і зізналася, що на початку війни відчувала неймовірний стрес і пережила зраду близьких людей, які показали своє справжнє обличчя.

"Коли почалася війна я, як і всі перебувала у страшенному стресі 😢… Я побачила і зраду "друзів", "колег", "кумів"… Зраду тих тварин, які харчувалися з твоєї долоні до війни і які показали своє справжнє обличчя під час війни. Та зараз не про це", - поділилася співачка.

Популярні новини зараз

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Крім того, дівчина заявила, що дехто сказав, що її пісні настільки веселі, що не підходять для благодійних виступів. Але артистка думає інакше - втомлені від негативу і страждань люди дуже потребують того, щоб відволіктися, а її треки якраз здатні допомогти їм у цьому.

Нагадаємо, Анатоліч спробував "виправдати" куму Лободу за мовчання про війну і закликав українців припинити її хейтити: "Під загрозою була її свобода"

Як повідомляв Знай.uа, Маша Єфросиніна залишилася без роботи на 8 місяці вагітності: "Навіть ніхто не подзвонив, я пішла..."

Також портал Знай.uа писав, що Олену Філонову довели до дикої істерики - не стримала гірких сліз і матів: "Вже не можу, ну його на*уй це все"