Тренер шоу "Зважені та щасливі" і колишня дружина українського боксера В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська досить часто ділиться з багатотисячною аудиторією в Instagram і Facebook корисними публікаціями на тему спорту, харчування і турботи про себе.

Марина Боржемська підняла гостру і одну з найбільш обговорюваних тем з початку війни. За її спостереженнями, зараз українці умовно розділилися на два табори - є ті, хто вважають, що перейти на державну мову потрібно було вже давно. І ті, хто більш лояльно ставляться до тієї категорії людей, які поступово переходять на українську або ж зовсім використовують російську.

Скріншот з Instagram, Марина Боржемська

Зірка озвучила свою позицію в мовному питанні. Вона народилася в російськомовній родині і ніколи не відчувала утиски з цього приводу, але у зв'язку з роботою на телебаченні їй потрібно було підтягнути українську.

Боржемська не засуджує тих, хто віддає перевагу російській мові. Більш того, вона заявила, що це справа кожного і примусу в цьому питанні бути не повинно.

Популярні новини зараз

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

"Змушувати ніхто не має права і це не допоможе ні в якому разі. Звичайно, я підтримую тих, хто переходить на українську мову, навіть з помилками та русизмами. Ніколи не буду виправляти, якщо людина сама не попросить слідкувати за її чистотою. Я теж можу помилятися. Але краще пробувати та помилятися, ніж мовчати", - написала знаменитість.

Нагадаємо, колишня Узєлкова Марина Боржемська чесно зізналася, хто їй допоміг у кар'єрі: "Ми разом"

Як повідомляв Знай.uа, Марина Боржемська попередила українців про наступний, не менш важкий етап війни з окупантами

Також портал Знай.uа писав, що Марина Боржемська показала, ким захоплена її донька, поки колишнього В'ячеслава Узєлкова немає поруч: "Моя дівчинка"