Відома українська співачка Джамала (справжнє ім'я - Сусанна Джамаладінова), яка здобула перемогу на конкурсі "Євробачення" в 2016 році, любить радувати фанатів яскравими публікаціями і ділитися важливими моментами свого життя у соцмережі Instagram, де за нею стежить майже 1 мільйон людей.

Джамала присвятила новий пост українським журналістам, які займаються не менш важливою місією і висвітлюють правду про війну, яку розв'язала росія.

"Люди, які готові віддати життя заради правди. Та рятують життя іншим, доносячи цю правду світові", - написала артистка.

Скріншот з Instagram, Джамала

Співачка підкреслила, що багато журналістів зараз знаходяться в критичних областях, де ведуться найважчі бої з окупантами, і своїми очима спостерігають весь цей жах, а також дають можливість всьому світу переконатися в злочинах росії.

Популярні новини зараз

Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Джамала не забула вшанувати пам'ять героїв і порівняла кількість загиблих журналістів з 2021 роком.

"Журналісти сьогодні документують пекло гарячих точок. Те, на що нам боляче дивитись навіть на фото, вони бачать на власні очі. Деякі з них їдуть в Україну з інших куточків планети, щоб розповісти про цю війну. Знаючи, що ця поїздка може бути останньою. 32 журналісти загинули внаслідок російської агресії. Для порівняння, за 2021 рік в усьому світі було вбито 45 журналістів, лише 6 з них – у Європі", - написала Джамала.

Нагадаємо, Джамала згадала про Ілона маску і Анджеліну Джолі і є за що: "Тільки зараз усвідомили..."

Як повідомляв Знай.uа, Джамала закликала українців робити все, для перемоги

Також портал Знай.uа писав, що Джамала розповіла, як Річард Гір в Нью-Йорку врятував її від відчаю: "У зла просто немає шансів"