Старша донька Олени Кравець показала як виглядає без фільтрів та макіяжу

Нове фото дівчина розмістила в сторіс на сторінці в Іnstagram.

Маша Кравець, фото: Instagram

Військові дії відбилися змінили звичний ритм життя кожного й зірки не виняток. В цей непростий час більшість зірок не до власного зовнішнього вигляду і якщо раніше частина селебрітіс приховували свій справжній вигляд, а публікою їх фото без макіяжу сприймаються як сенсація, то тепер вони майже не приховують як насправді виглядають.

Старша дочка Олени Кравець, якій 24 лютого виповнилось 19 років, розмістила нове фото у сторіс. На ньому Маша робить селфі десь поблищу невеликих гір. Судячи зі всі всього, на вулиці прохолодно, вона накинула капюшон.

Популярні новини зараз

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Де зроблене фото вона не уточнює, проте слідом за горами на сторінці вона показує море, судячи зі всього, дівчина поблизу моря. А якщо зрівняти фото сторіс зі світлинами на сторінці, то можна помітити кардинальні зміни у її зовнішності. Варто зазначити, що вона не виглядає на свій вік, а значно молодшою.

Сторіс: Фото скрин instagram

Можливо у фото дала відповідь підписникам, які запитували у попередній публікації, в якій вона показала себе в 11 років, чи в безпеці вона. Тому, що у наступному сторіс на відео Маша спокійне показала море.

Сторіс. Фото: скрин instagram

Коментар. Фото: скрин instagram

Нагадаємо, донька Олени Кравець з "Квартал 95" Маша в прозорій блузці готується зустрічати солодкі 19 років: "Остання ніч..."

До слова, 18-річна донька Олени Кравець з "Квартал 95" пішла по маминій стежині, та почала виступати на корпоративах: "У неї пристрасть".

Раніше ми писали, що Олена Кравець розповіла, чому відправила доньку жити одну в 15, і ні краплі про це не шкодує: "Нам не вистачало місця".