Відома українська співачка Віра Брежнєва зараз почала проводити набагато більше часу зі своєю сім'єю. Після початку війни прийшло усвідомлення, що нічого важливішого в цьому житті немає.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно артистка ділиться важливою інформацією про війну в Україні, а також ділиться подробицями свого життя.

Днями матері артистки виповнилося 70 років. Вони вирішили, що таку дату не можна пропускати, і в сімейному колі відзначили.

Зараз Віра Брежнєва знаходиться в Італії, куди прибув весь жіночий сквад її сім'ї. Вони вже дуже давно не бачилися в такому складі, і зрозуміли, що потім може бути занадто пізно. Життя стала непередбачуваним.

"Знову разом ❤️🩹 останній раз ми збиралися в такому складі рівно 5 років тому. З цього ж приводу 🎂 День Народження нашої матусі. Головна цінність була, є і буде - наша сім'я. А найкращий подарунок для мами, особливо зараз-побачити своїх 4х дочок нехай навіть всього на добу. Мама.Галя.Віра.Вика.Настя. 70♥️" - сказано в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Віра Брежнєва, фото: Instagram

Спочатку вони всі разом скромно посиділи в ресторані посеред пальм, після чого вирішили відобразити їх поїздку по місту. Все це супроводжувалося постійними розмовами і щастям, що у них є можливість навіть в такий складний час провести час разом.

Віра Брежнєва, фото: Instagram

Віра Брежнєва одягалася в білу сукню, як і сестри, а іменинниця була в сорочці і брюках. Вони співали пісні і спілкувалися.

Віра Брежнєва, фото: Instagram

Нагадаємо, що дружина Меладзе Віра Брежнєва поставила хрест на Росії - все скінчено, її там більше не побачать

Раніше повідомлялося, що дружина Меладзе Віра Брежнєва "наказала" прислухатися до Тараса Тополі та Еду Ширану

Також, дочка Віри Брежнєвої згадала Хрещатик і захлинулася болем, в перемозі впевнена