Як повідомляється, DAZN "за кермом", щоб переманити права Ентоні Джошуа у Великобританії на Sky Sports, а колишній чемпіон світу близький до узгодження нової угоди з потоковим додатком.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Промоутер Matchroom Едді Хірн, який представляє Джошуа, покинув Sky Sports, щоб приєднатися до DAZN в квітні 2021 року в рамках угоди, яка оцінюється приблизно в 100 мільйонів фунтів стерлінгів. Цей відхід призвів до того, що разом з ним в DAZN пішло безліч боксерських талантів, але «Ей-Джей» вільний домовлятися про свої умови.

The Sun повідомила, що DAZN виграли передбачувану війну за послуги Джошуа незважаючи на те, що не так давно у них склалося враження, що вони вибули з гонки. Джошуа фігурує в списках Sky Sports з тих пір, як став професіоналом в 2013 році.

Ентоні Джошуа, Getty Images

Популярні новини зараз

Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

"Лічені миті до загрози": пророцтво старця Вікентія про допомогу вищих сил Україні у війні

З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися

Показати ще

Однак відомо, що вереснева поразка від українця Олександра Усика стала останнім боєм в його останньому контракті. Sky Sports вирішили укласти угоду, щоб відновити відданість своєї зірки, але тепер здається, що він перейде до великого конкурента в області потокового мовлення.

Очікується, що цього літа Джошуа проведе реванш з Усиком, щоб повернути собі титули WBO, IBO, WBA (Super) і IBF в суперважкій вазі. Другий поєдинок між парою був намічений на серпень після декількох затримок, хоча офіційних слів ще не було.

Перемога зірки лондонських Олімпійських ігор 2012 року означала б повернення на вершину суперважкого дивізіону. В останні роки віра в Джошуа, як в чемпіона світу, пішла на спад, оскільки він зазнав дві поразки в останніх чотирьох матчах після програшу Усику і Енді Руїсу-молодшому.

DAZN вже заручився послугами кількох видатних бійців, коли в минулому році вони заманили Хірна до себе за стіл. Частиною угоди стала безперечна чемпіонка в легкій вазі Кеті Тейлор, а також Лоуренс околі і Конор Бенн.

Олександр Усик Та Ентоні Джошуа. Фото: BBC
Олександр Усик Та Ентоні Джошуа. Фото: BBC

Однак у Джошуа є потенціал стати їх найбільшим переворотом, якщо він покине Sky Sports. Незважаючи на спад за останні кілька років, британець залишається одним з найпривабливіших бійців у суперважкому дивізіоні.

Заробивши 66 мільйонів фунтів стерлінгів за матч-реванш з Руїсом в Саудівській Аравії майже три роки тому, Джошуа, як повідомляється, може заробити 100 мільйонів фунтів стерлінгів за свій другий бій з Усиком. Завоювавши викуп минулого разу, коли він воював у Королівстві, Джошуа сподівається помститися за ще одну втрату на Близькому Сході.