Бізнесмен та продюсер Іраклі Макацарія дуже сильно переживає стосовно війни в Україні. Читачі можуть його пам'ятати, як головного героя 6 сезону романтичного шоу "Холостяк".

Саме цей сезон найбільше полюбився українкам, а від грузинського красеня голови втрачали тисячі дівчат по всй країні. Зараз же серце Іраклі міцно зайняте 20-річною Лізою Чічуа, якій Макацарія освідчився у квітні 2022 року.

Іраклі Макацарія зробив пропозицію коханій, скрін з instagram

В інтерв'ю Григорію Решетнику Іраклі згадав, яким для нього було 24 лютого і як Грузія спримає війну в Україні.

"Чудово пам’ятаю 24 лютого. Я мав бути в Києві, але з’явилася термінова робота у Грузії, тому лишився. Зранку побачив купу пропущених дзвінків та повідомлень від моїх друзів. Далі – відеокадри нападу. Зв’язався зі своїм другом з посольства Грузії в Україні та усвідомив – розпочалася повномасштабна атака росії", – згадав екс-Холостяк.

Популярні новини зараз

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Показати ще

Іраклі одразу почав роботу на інформаційному фронті: "Я відкривав програму і через декілька секунд у мене зник голос. Я просто не зміг продовжити. Складно було втримати в собі думки та інформацію. Україна для мене особлива країна. Це мій другий дім".

Іраклі Макацарія, скріншот з відео

Повномасштабна війна, яку розв’язала росія проти України, все більше нагадувала події у Грузії у 2008 році. Країна-агресорка заявила, що б’є лише по стратегічних об’єктах України. Але що більше днів минало, то зрозуміліше ставало, що росія знищує мирне населення.

"Пам’ятаю, 2008 рік, коли ми також не могли повірити в те, що нас бомблять росіяни", – мовив Іраклі.

Екс-Холостяк відзначив: "Грузія одноголосно підтримує Україну і український народ. У перший же день війни грузини вийшли на протест. Ми розуміємо рівень трагедії, який зараз відбувається. Я б хотів, щоб всі робили ще більше, в тому числі й на державному рівні, аби допомогти Україні".

Грузія, фото: Знай.ua

У Грузії Іраклі створив благодійний фонд під назвою "Врятуємо Україну" (Save Ukraine). Разом з Ноє Сулаберідзе, який розділив ініціативу, за дуже короткий час вдалось поширити інформацію та зібрати першу гуманітарну допомогу у розмірі до ста п’ятдесяти тисяч доларів. Окрім цього, бізнесмен співпрацює з іншими благодійними фондами, в тому числі – Марії Єфросиніної.

"Це була перша потужна допомога, фінансовий внесок. Ми одразу закупили все необхідне для гарячих точок та евакуації. Це неймовірна підтримка", – прокоментувала Маша.

Маша Єфросиніна, фото: Знай.ua

Нагадаємо, що Іраклій Макацарія розповів про весілля і вагітність його обраниці Лізи.

Раніше ми повідомляли, що колишній холостяк Іраклі Макацарія зізнався, як нервує його 20-річна наречена Ліза Чічуа.

Також стало відомо, що Іраклі Макацарія з 6 сезону "Холостяк" зізнався, які у нього стосунки з Машею Єфросиніною: "Разом ми..."