Молода дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка Катерина Репяхова, яка в червні стала мамою хлопчика Михайла, є активною користувачкою соцмережі Instagram і всіляко розвиває свій аккаунт. За дівчиною стежить близько 160 тисяч чоловік.

Катерина Репяхова розмістила дві чарівні фотографії з недавньої фотосесії, для якої вона обрала простий, але дуже симпатичний образ - легкий костюм небесного кольору, а також не забула зробити гарну зачіску і макіяж.

Скріншот з Instagram, Катя Репяхова

У підписі до публікації молода матуся підкреслила, що вони вже як 10 днів перебувають у Києві. А до цього, як відомо, вона з сином жила в Ізраїлі у рідної сестри протягом двох місяців через те, що в Україні було небезпечно. Також Репяхова помітила невеликий парадокс ситуації і поспішила розповісти про це шанувальникам.

"Яка нелогічність під ракетами з сиренами спокійніше, аніж за межами України, далеко від дому… Але це наша реальність 💔", - написала дівчина.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

Фанати погодилися з тим, що вдома завжди краще, навіть в умовах війни, а ще не забули оцінити нові знімки Репяховой.

Коментарі - instagram.com/repyahovakate/

Коментарі - instagram.com/repyahovakate/

Нагадаємо, Репяхова показала зворушливий момент возз'єднання з Павліком - про це мріють багато сімей: "2 місяці розлуки і знову разом"

Як повідомляв Знай.uа, Катя Репяхова розповіла про біду, яка трапилася з її сином: "Все життя пролетіло перед очима"

Також портал Знай.uа писав, що Катя Репяхова зізналася, в чому досягла успіху за два роки: справа не тільки в народженні сина від Віктора Павліка