Відома українська співачка Катерина Павленко, солістка колективу Go_A і просто зірка Євробачення розповіла, як і де її застала війна.

Про це стало відомо завдяки новому сюжету від "Суспільне: Євробачення", який опублікований на YouTube-каналi.

Війна застала Катерину Павленко вдома, 24 лютого в її квартирі. Прокинулася вона трохи раніше, за 15 хвилин до перших вибухів. Нібито відчувала, що може статися щось погане. Було дуже голосно, так як проживає жінка ближче до Борисполя.

Катерина Павленко, фото: скріншот з відео

Помічниця Каті була в той момент у Василькові, який також вже обстрілювали, і почала давати поради, що потрібно зараз робити.

Популярні новини зараз

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

"Вона мені сказала: бери теплі речі, документи, спускайся, і відходь подалі від будинку, тому що летять ракети. Ну, я сиділа під під'їздом, з собою взяла кота, котячий корм, готівку і документи. Сиділа під під'їздом, і взагалі не розуміла, що мені робити, куди йти. П'ята ранку" - згадує артистка.

Після цього менеджер подзвонив, і забрав її на правий берег столиці, так як могли підірвати Мости. Наступні дві доби вони провели на підземному паркінгу.

До слова, спочатку її повинні були відвести в Ворзель, так як ніхто не міг припустити, що саме там буде найнебезпечніше. На щастя, якщо так можна сказати, на той момент вже був підірваний міст, і вони не змогли проїхати. Бог вберіг від можливих наслідків.

Не пройшли стороною і тему Євробачення. Катю Павленко розкритикували шанувальники, які не знають правил конкурсу. Так як вона оголошувала бали, всі подумали, що це саме вона їх і розставляла, але насправді до цього вона не має ніякого відношення.

Катерина Павленко, фото: скріншот з відео

"Ну, прикольно. Звичайно, трохи хейта прилетіло. Тому що всі подумали, що це я голосувала. Що це я вирішила, що Британії 12 балів, а Польщі 0".

Нагадаємо, що Kalush Orchestra потрапили в скандал перед самі початком "Євробачення-2022"

Раніше повідомлялося, що Катя Павленко з Go_A знову буде на Євробаченні від України, Kalush Orchestra не занудьгують

Також, Катя Павленко з Go_A запалила з Тіною Кароль, "згадавши" хіт заспіваний Хливнюком