Олексій Тригубенко - фіналіст 1 сезону романтичного шоу "Холостячка" з Ксенією Мішиною. Акторка обрала коміка і сценариста "Квартал 95" Олександр Еллерта, чим розбила серце закоханому Льоші.

Тривалий час після проєкту хлопець не був помічений в компанії дівчат, а повністю занурився в роботу. А за місяць до війни друзі понайомили його з тією, яка вкрала його серце. Пара вже встигла з'явиться на зйомках шоу "Танці. World of dance" на СТБ

Про цю чудову подію він розповів Григорію Решетнику в рамках проєкту "Як ти?". Також Тригубенко і показав загадкову незнайомку.

Льоша Тригубенко, фото: Instagram

Дівчину звуть Аліна і вона родом з Чернівців, зараз вона виїхала закордон через війну, але Олексій сподівається, що скоро зможе возз'єднатися з красунею.

Популярні новини зараз

ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу

Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії

Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку

Приватбанк оголосив про важливі зміни: стосується власників пластикових карток

Показати ще

Олексій Тригубенко та його дівчина Аліна, фото: прес-служба СТБ

"Нарешті я знайшов дівчину, з якою хочу бути, яка мені цікава. Але зараз вона за кордоном і ми не разом... Аліна поїхала до Чернівців за два дні до початку війни і після цього ми вже не бачилися. Ми підтримували контакт. Я їй казав, що війна закінчиться – і вона повернеться до Чернівців, все Буде Добре. Але війна триває. І я не можу змушувати людину приїхати в Україну",- каже Олексій.

Ексучасник шоу "Холостячка" зізнається, що з початком війни йому ще більше захотілося кохання, сім'ї та дітей: "Зараз я мрію про те, щоб війна закінчилася і Аліна повернулася до Києва".

Олексій Тригубенко та його дівчина Аліна, фото: пресслужба СТБ

Нагадаємо, що друг Олександра Еллерта Андрій Рибак скоро одружується, з Мішиною намагався забути дівчину: "Це сльози щастя".

Раніше ми повідомляли, що Олексій Тригубенко відхрестився від відносин з Златою Огнєвіч, занадто багато було на "Холостячці": "Я краще Еллерту подзвоню".