Макс Гордєєв часто робить публікації щодо ситуації в Україні, цього разу він вирішив дізнатися, що буде з Херсоном, та коли його імовірно можуть деокупувати.

Екстрасенс має велике коло прихильників, українці зневірившись та втомившись від війни сподіваються знайти відповідь у вищих сил. На допомогу їм приходить разом з іншими і відомий екстрасенс Макс Гордєєв, який опублікував свій свіжий пост про ситуацію на Півдні України на своїй сторінці в Instagram.

Екстрасенс Макс Гордєєв, фото: Знай.uа

Він вирішив дізнатися, що трапиться з Херсоном у найближчі кілька місяців.

Буде сильна та тривала боротьба за Херсон. Будуть страшні відбуватися дії. Я також бачу карту сили, що ви переможете однозначно. Але перед тим будуть серйозні і жорстокі вуличні бої, тому будьте дуже обережні. Але у підсумку, дивіться, десятий місяць, і результат ми бачимо позитивний. Можливо, що у десятому місяці Херсон буде вільний. Є можливість Макс Гордєєв

Популярні новини зараз

Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека

Молодь у Києві запитали, як вони готуються до війни: відповіді, подекуди, шокують

Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими

Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект

Показати ще

У коментарях залишили відгуки щодо пророцтв Гордєєва. Багато українців хвилюються, що Херсон можуть так само розбомбити, як це відбулося з Маріуполем, Сіверодонецьком та іншими містами, де засіли росіяни.

Нагадаємо, раніше ми писали, що таролог Людмила Хомутовська однозначно зазначила, що голоду в Україні точно не буде.

Як повідомляв портал "Знай.ua", екстрасенс Макс Гордєєв розповів, чи зможе донька путіна зійти на "трон" замість батька.

Також "Знай.ua" писав, що Макс Гордєєв повідомив, чи нападе Білорусь на Україну і коли Лукашенко закінчить своє правління.