Українська балерина і суддя шоу "Танці з зірками" Катерина Кухар часто публікує цікаву інформацію про ті міста куди приїздить з благодійними виступами. Цього разу Катерина показала неймовірну споруду, показала її, та розповіла цікавинки.
Фото та відео Катерина розмістила у своєму блозі в Instagram. Незвичне та ультрасучасне місце побудоване у норвезькій столиці Осло. І це незвичайний витвір архітектури не що інше, як оперний театр - Operahuset.

Катерина Кухар. Фото: скриншот Instagram

За словами Катерини, коли вперше бачиш будівлю оперного театру в Осло, розумієш, що воно належить до нового стилю в архітектурі і не має нічого спільного з тим, як будувалися подібні будівлі раніше.

Цей театр побудований в ультрасучасному стилі, але при цьому абсолютно гармонійно вписаний у навколишній ландшафт. Білий будинок норвезької опери нагадує своїми розмірами гігантський айсберг! Шедевр за 700 мільйонів доларів виглядає як і належить норвезькому театру - стримано, наче снігова брила, що сповзає у води Осло-фьорда. Катерина Кухар

Виступ Катерини Кухар. Фото: скриншот Instagram

Дах театру зібраний, наче мозаїка із 36 000 плит білого мармуру і спускається до землі. Всі хто бажає може гуляти, займатися йогою або просто відпочивати тут.

Також Катерина показала технічне оснащення, і це захоплює подих, яка тут краса, досконалість та зручність. Більшість електропостачання театру працює від сонячних батарей.

Оперний театр. Фото: скриншот Instagram

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще
Нагадаємо, раніше ми писали, що Кухар з "Танців з зірками" вирушила в особливе місце, щоб загадати бажання.
Як повідомляв портал "Знай.ua", Катерина Кухар спокусливо виставила ніжку з-під прозорої спідниці, лежачи на диванчику.

Також "Знай.ua" писав, що Катерина Кухар поділилася історією юної українки, яка пережила штурм Києва.