Знаменита українська співачка, модель і телеведуча Даша Астаф'єва не змогла встояти перед харизмою зірки шоу "Танці з зірками", талановитого хореографа Антона Нестерка. Яскравим знімком артистка поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Даша Астаф'єва приділяє чимало часу соцмережам, тому на її сторінці шанувальники завжди знаходять щось цікаве. Зірка періодично ділиться яскравими фото і відео з життя, а також розповідає про особисті переживання і нерідко запитує поради у шанувальників.

Даша Астаф'єва. Фото: скрін youtube

Так, цього разу знаменитість похвалилася новим фото. Даша Астаф'єва зробила яскравий знімок, судячи з усього, в якій-небудь гримерці. Співачка позує не одна, а в компанії симпатичного молодого чоловіка, а точніше зірки "Танці з зірками" Антона Нестерка.

Скрін instagram

Популярні новини зараз

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Показати ще

"З героєм мого серця", - підписала фото Даша Астаф'єва.

Варто відзначити, що співачка саме з ним виконувала танець "Пасадобль" у 2021 році. Ймовірно, Астаф'єву захлеснули приємні спогади і при зустрічі вона вирішила відобразити цей момент на пам'ять.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Тіна Кароль розповіла моторошну історію 8-річного маріупольця, який пережив окупацію: "У мами видрано м'ясо на руці, померло дві собаки".

Також наш портал інформував, Христина Гірник і Вова Остапчук продовжують клопотати над сімейним гніздечком незважаючи на війну: "Добудуємо і будемо жити".

Крім того, наш портал інформував, Євген Клопотенко засвітив перше тату і розповів, що хоче зробити, але боїться через осуд суспільства: "Ходити в сукні прикольно".