Українська співачка Марія Бурмака розповіла про велике горе, яке сталося в родині її знайомих через війну. Цим вона поділилася на сторінці в instagram.

Марія Бурмака не змогла стримати емоцій дізнавшись про загибель сина активіста Тараса Ратушного та письменниці Світлани Поваляєвої. Він пішов по стопах батька і також був активістом, а з початку повномасштабної війни відразу ж пішов захищати країну і віддав за неї життя.

Марія Бурмака. Фото: скріншот youtube

"Я не знаю як передати цей біль, я пам'ятаю, як цей хлопчик щойно народився, ми тоді працювали всі разом. Він був з тих кращих синів Українських, на яких майбутня Україна повинна триматися. Буквально днями Світлана писала, що у неї був як нервовий зрив. А це серце мами відчувало. Я не знаю, як це пережити батькам, як це пережити всім. І скільки це ще триватиме, цей жах, коли кращих українських дітей вбивають росіяни", - написала Марія Бурмака.

Варто відзначити, що емоцій не стримала і телеведуча Маріка Падалко.

Популярні новини зараз

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

"Так... це жах просто", - написала вона в коментарях.

Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Тіна Кароль розповіла моторошну історію 8-річного маріупольця, який пережив окупацію: "У мами видрано м'ясо на руці, померло дві собаки".

Також наш портал писав, Alyona Alyona і Jerry Heil показали, як проводять час в Європі: "Серцем з Україною".

Крім того, наш портал повідомляв, Євген Клопотенко розкрив головну слабкість, з якою не в силах боротися: "Обожнюю дивитися, як люди..."