Українська телеведуча та зірка "Світського життя" Катерина Осадча відмітила важливий момент зустрічі президента України Володимира Зеленського зі своїми європейськими колегами.

Як відомо, 16 червня до Києва прибули президент Франції Еммануель Макрон, прем'єр-міністр Італії Маріо Драгі, канцлер Німеччини Олаф Шольц та президент Румунії Клаус Йоганніс.

Катерина Осадча називає цю зустріч і зокрема світлину, зроблену під час перемовин вельми красномовною - європейські лідери відрізняються від українського президента ошатними діловими костюмами.

Пост Каті Осадчої, instagram.com/kosadcha

Катерина Осадча відзначає, що українці довели всьому світу, що вони є нацією нескорених. Водночас усій Європі потрібно побачити, що насправді відбувається в Україні і як воно жити під час війни - саме це може вплинути на прийняття рішення надати Україні зброю.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

"Красномовна світлина дня. Україна й ошатна Європа. Лідери Франції, Італії, Німеччини й Румунії вирішили приїхати до нас разом. Дуже сподіваємося, що приїхали сказати, що це не вони ті країни, що чинять опір нашому кандидатству в ЄС. Ми показали всьому світу, що ми нація нескорених і всім в Європі потрібно побачити, як воно жити у війні, аби підтримка зброєю була безсумнівною 🙏🏻", - йдеться у повідомленні телеведучої. Катя Осадча

"Перемовини почалися!! Чекаємо на позитивний і дієвий результат!!", - йдеться у повідомленні її чоловіка Юрія Горбунова. Юрій Горбунов

Пост Юрія Горбунова, instagram.com/gorbunovyuriy

Нагадаємо, Катерина Осадча розповіла про втрати, які принесла з собою війна: "Cльози течуть самі"

Також ми писали, Катерина Осадча налякала українців пророкуванням "кінця світу" через 100 секунд: "Чому це допустили?"

Нагадаємо, Катя Осадча вказала на головний "талант" Сергія Лазарєва: "Перевзувався на льоту"