Гуморист, шоумен з Вінниці та учасник команди "Моя провінція" шоу "Ліга Сміху" Влад Шевченко продовжує піднімати українцям настрій незважаючи на війну. Цього разу комік вирішив зачепити тему фастфуду Mcdonald's.

Влад Шевченко показав, як Mcdonald's готується до відкриття в Україні. З початку повномасштабної війни Mcdonald's закрив всі свої заклади харчування і почав займатися гуманітарною допомогою, а саме готуванням їжі військовим.

Влад Шевченко, фото: Instagram

Зараз Mcdonald's досі не працює, а на питання коли ж вони нарешті відкриються Генеральна директор МакДональдз Україна Юлія Бадрітдінова відповідає, що відкриття відбудеться тільки після нашої перемоги.

"У нас оновлене меню. Це орк бургер - чисто м'ясо, все. Біг Джонсонюк виносимо клієнту відразу. Шольц-Бургер виносимо клієнту через 4-5 місяців. Українське меню включає в себе: Зеленський Бургер, 2-3 шматочки Арестович McNuggets і пиріжочок Мак-Подоляк. І фінальна позиція - Ленд-Ліз меню, туди входить все", - презентував нові страви гуморист.

Популярні новини зараз

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Влад Шевченко часто висміює нікчемність і боягузтво російських політиків. Нещодавно комік жартував про пластичну операцію для Путіна, де той вибирав собі ніс як у Стетхема, очі як у Тома Круза і губи як у Кріштіано Роналдо. В результаті вийшов красень Зеленський.

Нагадаємо, Еммануель Макрон отримав потужний ляпас, Володимир Зеленський оцінить: "Паризька Народна Республіка, ми з вами"

Як повідомляв "Знай.ua", Михайло Подоляк в черговий раз дорікнув Заходу в порожніх обіцянках: "Скажіть про це прямо"

Знай.ua писав, Олексій Арестович оголосив про закінчення "серіалу" про постачання зброї, але це не точно