Дружина відомого українського телеведучого Анатолія Анатоліча, Юла розповіла про проблеми з дітьми у Франції. Про те, як вони переживають розставання з главою сімейства, вона розповіла в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

У перші тижні повномасштабного російського вторгнення Анатолій Анатоліч вивіз сім'ю до Франції, де також пробув деякий час. Зараз телеведучий повернувся в Україну, щоб бути максимально корисним для країни в цей складний період. Діти і дружина залишилися закордоном.

Анатолій Анатоліч з дружиною. Фото: скрін youtube

Так, дружина ведучого Юла розповіла, що дочки важко переживають розставання з батьком. Молодша дочка Лола плакала в школі через те, що давно не бачила тата. Дівчинка зізналася, що в школу всіх дітей привозять і забирають тата, а її знаходиться в тисячах кілометрів, тому засмутилася, що не може його побачити.

Анатолій Анатоліч. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Показати ще

"Сьогодні Лола зізналася, що плакала в школі. Сумувала дуже по батькові", - розповіла дружина Анатолія Анатоліча.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Анатолій Анатоліч влаштував "брутальні" покатушки з другом і розсмішив українців: "Очікування і реальність".

Також наш портал писав, українці не можуть забути, як Світлана Лобода мовчала про війну, навіть благодійність не допомагає: "Безглузді спроби не виправдають".

Крім того, наш портал інформував, Євген Клопотенко засвітив перше тату і розповів, що хоче зробити, але боїться через осуд суспільства: "Ходити в сукні прикольно".