Знаменитий ведучий популярних українських шоу "Співають всі!" і "Маска" на телеканалі "Україна" Володимир Остапчук розповів про часті скандали з дружиною і зізнався, як намагається виходити з конфліктних ситуацій. Цим він поділився в інтерв'ю славі Дьоміну.

Володимир Остапчук зізнався, що скандали з Христиною Горняк не рідкість і виходити їх конфліктних ситуацій доводилося по-різному, але головне вчасно зупиниться.

Володимир Остапчук. Фото: скрін youtube

"Знаходити в собі "стоп", тому що ти розумієш, що це така "гра" в кого більше его і в якісь моменти йти з кімнати, не спілкуватися, охолодиться. Ми така італійська парочка", - розповів ведучий.

Остапчук і Дьомін. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

За це вас можуть оштрафувати навіть у власній квартирі: комусь з українців потрібно готувати до 100 тисяч гривень

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

Телеведучий зізнався, що останнім часом намагається не свариться з дружиною і приділяти увагу більш важливим речам. До того ж він зізнався, що не хотів би увійти в список зірки, що розлучилися за останні місяці.

"Ми у відносинах за час з 24 лютого подорослішали. Деякі моменти закрили, на деякі моменти не звертаємо уваги, тому що є більш важливі речі, ніж наші сварки. Не хочеться потрапити в статистику, яка зараз в шоубізнесі, тому що я збився з рахунку скільки пар розійшлося", - поділився Володимир Остапчук.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Вова Остапчук занурився в спогади і розповів про небезпечне захоплення в юності: "Поки не посадили".

Також наш портал писав, Андре Тан розповів, на що слід звернути увагу на першому побаченні, щоб не помилитися у виборі: "Все таємне стає явним".

Крім того, наш портал повідомляв, Віктор Павлік возз'єднався з сином від Каті Репяховой в важливу для сім'ї дату: "Богом посланий".