Сергій Притула з початку війни у 2014 році став волонтером, який допоміг воїнам ЗСУ у пошуку та купівлі військової амуніції та озброєння.

З початку повномасштабного вторгнення рф в Україну 24 лютого він переобладнав свій офіс в Києві на штаб і став допомагати з подвоєною силою.

Сергій Притула. Фото: скрін youtube

Зараз же залізних птахів для ЗСУ скоро стане ще більше, адже відбувся черговий аукціон Благодійного фонду Сергія Притули разом з аукціонним домом "Дукат". Цього разу продали колекцію з десяти картин сучасних українських художників на мотиви російсько-української війни. Виручені кошти будуть спрямовані на покупку комплексів БПЛА "Валькірія" вітчизняного виробництва.

Аукціон, Сергій Притула. Фото: пресслужба Нового каналу

Популярні новини зараз

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Найдорожчим лотом стала картина Олександра Ройтбурда "Тривожна мандрівка". На аукціоні за неї виручили 17 тисяч доларів. За 16 тисяч доларів купили роботу Леся Подерв'янського "ВиПерДос", а за 15 тисяч – картину Владислава Шерешевського Smoke on the water.

Аукціон, Сергій Притула. Фото: пресслужба Нового каналу

"Хочу подякувати щиро всім, хто був з нами. Хочу подякувати щиро всім, хто придбав ці лоти. Хочу подякувати щиро всім, хто віддав ці лоти для аукціону, - підсумував Сергій Притула. – Нагадаю, що 100% зібраних коштів будуть перетворені на комплекси БПЛА "Валькірія". Загалом, ми зібрали $ 79 400. Звичайно, це не стільки, скільки хотіли зібрати. Але це "чесна праця" (сміється). Насправді це дуже хороший внесок! Фактично сьогодні ми зібрали на перший великий транш. Тож спасибі всім, хто долучився!"

Нагадаємо, чому Сергій Притула розлюбив свою Марічку з "Файна Юкрайна" Андрія Молочного.

Раніше ми повідомляли, що Сергій Притула заб'є черговий цвях в кришку труни росії, тепер добереться і Валькірія.