Всі пам'ятають той самий момент, коли Анджеліна Джолі приїхала в Україну, щоб зустрітися з малюками, які були змушені евакуюватися з інших міст через повномасштабну війну, розпочату рашистами.

Це сталося 30 квітня 2022 року, тоді ж і народився новий мем, завдяки 14-річному Юліку. Хлопець знаходився в кафе "Львівські круасани" і дивився в телефон, поки на його тлі перебувала Анджеліна Джолі.

Юліан, який не помітив Джолі

Згодом Юлік навіть побував на телебаченні, на каналі "1+1" поруч з Наталією Мосейчук. І цей кумедний момент, вирізаний з програми, потрапив в TikTok під назвою "Юлік переніс стрес".

— І... я хочу подарувати вам ці футболки.

Популярні новини зараз

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Показати ще

— Ні, дорогенька, я у вас не візьму цей подарунок. Я у вас його куплю і гроші ви віддасте на ВСУ. Домовилися?

— Договоривши.

— Дякую, тільки не переймайся, бо ти аж знітився. Нате вам гроші і спасибі вам величезне за те, що ви робите. За те, що Ви допомагаєте. За те, що ви такий взагалі є.

Наталія Мосейчук, фото: Instagram

"Я думала він заплаче", "Що це за куплю таке, коли потім кажуть куди гроші подіти!", "Він не очікував такого повороту", "Мені його шкода спочатку було, він так засмутився", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, не помітив, бо слухав музику: журналісти знайшли хлопчика, який не побачив Анджеліну Джолі у Львові і став мемом

Як повідомляв "Знай.ua", Наталія Мосейчук порадила білорусам застрелитися, якщо не зупинять Лукашенка: "Заглядаєте в рот"

Знай.ua писав, рашисти напали на ведучу "1+1" Наталію Мосейчук у Берліні: копи нічого не зробили