Ведуча "Орла і решки" Регіна Тодоренко, яка родом з Одеси, але зараз проживає з чоловіком Владом Топаловим та їхнім сином в росії, де веде активну творчу діяльність, відзначилася завдяки своїм "надважливим" справам. Та серед них знову немає війни в Україні та осуду загарбницьких планів росії, на яку Регіна працює.

У новій публікації у своєму телеграм-каналі Регіна Тодоренко вирішила розповісти, як проводить статеве виховання свого маленького сина. Для цього вона навіть придбала відповідну літературу і продемонструвала картинки з книжки. На малюнках саме показали відмінності між анатомією хлопчиків і дівчаток.

"А ще сьогодні син запитав: - Мам, яка піся у дівчаток? Питання мене не збентежив, ТК Мішель вже від тата прослухав цілу лекцію про інтимну гігієну і про те, що жіночі статеві органи відрізняються від чоловічих. Щоб було легше пояснювати, я взяла тайм-аут і замовила книгу, в якій є відмінні ілюстрації з поясненнями.", - пише Регіна Тодоренко. Регіна Тодоренко

Регіна Тодоренко, скріншот: Youtube

Як розповіла телеведуча та співачка, її син Михайло був дико задоволений книгою, але досить швидко закрив її, оскільки отримав відповідь на своє питання в картинках.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

"А я і не створювала якогось зайвого таїнства і ажіотажу навколо цієї теми. Просто тому, що пам'ятаю хлопців зі школи, які постійно знущально ставилися до дівчат, весь час смикаючи за спідницю або заглядаючи під неї. Розумію, що їм просто було цікаво. Сподіваюся, Майкл ще не раз повернеться до книги про відмінності між хлопчиками і дівчатками і в школі. обійдеться без підглядання під спідниці.😃", - пише телеведуча, вперто не помічаючи, що робить росія, на яку вона працює, в її рідній Україні, де Регіна народилася. Регіна Тодоренко

Публікація Регіни Тодоренко, Телеграм

Нагадаємо, Андрій Бєдняков присоромив колегу з "Орла і Решки" Регіну Тодоренко, що продалася кремлю: "В ж*пу засунь собі ці гроші"

Також ми писали, Коля Серга знайшов, як покарати Регіну Тодоренко, відшукавши її брата під Одесою: "Виправити родове прокляття"

Нагадаємо, Регіна Тодоренко після викидня втекла з росії на Балі і хоче народжувати у ванні: "Завдання - зберегти"