Популярна українська блогерка, ведуча авторського проекту "Ходять Чутки" на YouTube, а також колишня наречена відомого виконавця Віталія Козловського Раміна Есхакзай завжди тримає зв'язок з шанувальниками і присвячує їх в найцікавіші подробиці свого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить більше 350 тисяч чоловік.

Раміна Эсхакзай стала гостем програми "Слава+" у радіоведучого Дьоміна і дала відверте інтерв'ю, розповівши про перехід на українську мову, хейт, притулок в Австрії і кар'єру в росії. Не менш цікавою темою для обговорення стало її особисте життя. Журналістка розповіла, де зараз перебуває її наречений, юрист Євген Пронін.

Есхакзай і Дьомін, скріншот з відео

Дівчина повідомила, що зараз її обранець служить у ЗСУ, в авіарозвідці. Вона знає мало, так як обговорювати військову тему по телефону небезпечно. Спілкуються вони рідко, коли Євген знайде зв'язок.

Раміна заявила, що дуже поважає рішення нареченого залишитися в Україні і пишається тим, що він пішов захищати Батьківщину. Більш того, дівчина зізналася, що за свою службу Пронін не отримує гроші, як інші бійці.

Популярні новини зараз

Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Показати ще

Євген Пронін і Раміна Есхакзай: Instagram

"Мені було б дуже дивно, якби Женя сидів десь зі мною в Європі або просто в Києві курив кальян. Женя це робить безкоштовно, йому не платять гроші. Він доброволець, ризикує своїм життям, хоча він дійсно дуже талановитий адвокат. А там за документами, щоб тобі платили гроші, треба відмовитися від своєї роботи, якось так, і він каже, що не хоче отримувати гроші, тому що так може попросити вихідний або сказати, що він не буде там щось робити. Якщо тобі платять, то кажуть "йди туди", - поділилася дівчина.

Раміна важко переживає розлуку з нареченим і дуже хвилюється за його життя.

Дуже психологічно важко, я дуже часто плачу, і коли була в Києві, і під час інтерв'ю, і коли думаю про дружину. Він об'єктивно може там померти. Від мене це не залежить. Також може залишитися інвалідом, його можуть забрати в полон", - сказала блогерка.

Нагадаємо, колишня Козловського Раміна дізналася, чи є дуло автомата над полоненими рашистами в Україні: "Бруд, г*вно і смерть"

Раніше ми писали про те, що колишня Козловського Раміна принизила російського блогера за маячну пропаганду: "Бажаю, щоб..."

Як повідомляв Знай.uа, блогерка Раміна Есхакзай закликала українців не нав'язувати свої погляди іншим: "Я не хочу говорити українською"